Meridyen Eğitim Kurumları

Celalettin Küçük


Teşekkürler...

Siz değerli takipçilerimize 17 senedir sariyerim.com sitemiz vasıtasıyla ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi ilgilendiren konularda haber verme gayreti içerisinde çaba göstermekte olduğumuzu biliyorsunuz.


Daha önce kamu görevim nedeniyle amatörce ve rutin bir vaziyette yürüttüğümüz bu faaliyetimize artık profesyonel bir şekilde devam etmekteyiz. Yayın Grubumuz İHA, Ajans Press, Medya Takip, PR Net ve bir çok ajansın abonesi olarak sizlere en hızlı ve tarafsız bir şekilde haber ulaştırma çabası içerisinde.  Simas Yayın Grubu bünyesinde 17 senedir sizlerle buluşan sitemize yaklaşık 2 senedir Sarıyer`de hazırlanan ve abonelik sistemiyle ülke çapında yayımlanan ve hepsiburada.com üzerinden online olarak satışta olan Sarıyer ilk ve tek Kültür, Edebiyat ve Sanat dergisi Simas Dergi`ye 3 ay önce yeni bir kardeş geldi Sarıyer Aktüel. 

 

Birinci sınıf kuşe kağıda basılan ve ilçe genelinde ücretsiz dağıtılan Haber, Ekonomi, Analiz, Röportaj, Araştırma ve Nostalji bölümlerinden oluşan Sarıyer Aktüel dergimiz seçimlerden önceki son sayısında yine bir ilke imza atarak farkını gösterdi.

 

2014 Mart seçimlerinde yine ilk kez Yayın grubumuzca hazırlanan dergimizde dönemin ilçe başkanları Ak Parti Hüseyin Özdemir, CHP Mehmet Deniz, MHP Erdal Çoban, DSP rahmetli Reyhani Orhan ve Saadet Partisi Muammer Yüksel ile yerel seçimler üzerine görüşlerini siz değerli okuyucularımıza aktarmıştık. 

 

2019 seçimlerinde yine ilk kez Sarıyer Aktüel, Ak Parti Salih Bayraktar, BBP Hüseyin Koç, CHP Şükrü Genç, DSP Hümeyra Gürsoy ve Saadet Davut Tepeyurt ile geniş kapsamlı bir röportaj yaparak "5 Aday, 1 Başkan" kapak konusu ile aynı sayıda siz okuyucularımız ile buluşturduk.

 

Simas Yayın Grubu olarak büyük parti, küçük parti, güçlü aday,zayıf aday vs. gibi ayrımlar yapmadan, abonesi olduğumuz ajanslar ve bizzat kaynağından edindiğimiz haberleri siz sevgili okuyucularımıza ulaştırmak gayesiyle emek sarfetmekteyiz. Kaynağı belli olmayan, mesnetsiz, yalana ve iftiraya dayalı hiç bir habere yer vermedik ve vermeyeceğiz.

 

31 Mart yerel seçimleri nedeniyle randevu talebinde bulunduğumuz ve bu talebimizi iletirken diğer başkan adayları ilede röportaj yapacağımızı belirttiğimiz sayın adaylarımız büyük bir demokratik olgunluk ve anlayış göstererek ve tarafsızlığımıza güvenerek bu talebimizi kabul etmiş ve  Düşüncelerini, Projelerini ve Sarıyer halkına olan sevgilerini değerli halkımıza iletmiştir.

 

Herhangi bir şekilde kapris yapmayan, şart ileri sürmeyen ve bu davranışımızı takdir eden Sayın adaylarımıza seçimlerde başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum. 

 

Siz değerli okuyucularımıza röportajları yapan kişi olarak özellikle şunu belirtmek istiyorumki, lütfen kamuoyunda sayın adaylarımız hakkında yapılan spekülasyonlara itibar etmeyiniz. Her biri son derece, kibar, samimi, duygusal, Sarıyer aşığı ve tek amaçları Sarıyer`e hizmet etmek.